pijl

DTC Rug Expertise

  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Rug Expertise

Rug Expertise

De meerwaarde van DTC Rug Expertise zit in onze kennis met betrekking tot het onderzoeken en behandelen van klachten veroorzaakt door de wervelkolom. Het stellen van de juiste diagnose bij klachten veroorzaakt door de wervelkolom is essentieel om een effectieve behandeling te kunnen starten en gericht advies te kunnen geven.

Wij hebben ons gespecialiseerd tot master manueel therapeut en zijn officieel geregistreerd McKenzie therapeut. Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband met Rugzorg Nederland waar wij ook werkzaam zijn. Verder hebben wij in diverse andere rugcentra gewerkt. Hier hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan bij het stellen van een diagnose en de behandeling van aspecifieke en specifieke rug aandoeningen zoals een lumbale hernia, een wervelkanaal stenose, klachten veroorzaakt door het SI-gewricht, maar ook van onbegrepen uitstralingsklachten in armen of benen.

Wij kunnen de mechanische diagnose staven aan MRI uitslagen. Voor een second opinion of een operatief traject kunnen wij u bijstaan met onze kennis en kunt u gericht advies van ons verwachten. Tevens hebben wij de expertise en de mogelijkheden in huis met betrekking tot pijnbestrijding.

Een specialist van Rugzorg Nederland is twee keer per maand in ons centrum aanwezig voor pijnbestrijding. 

 

 

 

DTC Rug expertise staat voor:

  • Gezien door ervaren behandelaars.
  • Second opinion zonder verwijzing.
  • Gedegen mechanisch onderzoek
  • Goed netwerk voor doorverwijzing en advies
  • Vergoed vanuit uw aanvullende verzekering voor fysiotherapie